Hormoonproof recepten: Indianse stoofpot – Diner

Heerlijke Indianse stoofpot met kokosolie en bloemkoolrijst

4 personen l 20 minuten

Benodigdheden:

● 1 Courgette, in reepjes

● 1 stronk broccoli, in roosjes verdeeld en beetgaar gekookt

● 2 eetlepels kokosolie

● 250 gram bloemkoolrijst

● 2 theelepels Garam Masala

● 1 theelepel knoflook poeder

● 1 theelepel uienpoeder

● 1 theelepel paprikapoeder

● Snufje zout en peper

● 200 gram kabeljauw

Bereiding:

1) Bak de paprika en broccoli een paar minuten in de kokosolie in een koekenpan totdat de groenten zacht beginnen te worden. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak ca. 3 minuten mee.

2) Voeg de kruiden met een half kopje water toe en breng verder op smaak met zout en peper.

3) Verhit ondertussen een eetlepel kokosolie in een andere bak pan op middelhoog vuur.

Bak de kabeljauwstukjes in ca. 3 tot 5 minuten gaar en serveer deze bij de rijstschotel.