2 personen l 15 minuten
Benodigdheden:
● 4 eieren
● 400 gram bloemkoolrijst
● 3 roma tomaten
● 2 bosuien
● Optioneel: voor extra groenten (Nasi groentepakket)
● 1 teentje knoflook
● Snufje gemberpoeder
● Snufje kurkuma poeder
● Snufje gemalen komijnzaad
● Snufje peper en zout
● 2 tl knoflookpoeder
● 1 tl chilivlokken
● 2 tl Uienpoeder
● 4 tl paprikapoeder
● Optioneel: ¼ rode peper
● 2 eetlepels kokosolie
Bereiding
1) Snijd de tomaten in blokjes, de bosui in ringen, pers de knoflook en hak de rode peper fijn.
2) Verhit een eetlepel kokosolie in een pan en fruit de knoflook en de rode peper. Voeg de bloemkoolrijst, tomaat en de helft van de bosui toe en bak circa 5 minuten mee.
3) Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout.
4) Verhit een eetlepel kokosolie in een koekenpan en bak twee spiegeleieren
5) Serveer de nasi goreng met de spiegeleieren en garneer met de overige bosui.